lunes, 31 de enero de 2011

Aina joies i Ema

Una de les meves millors amigues i clientes, la Maria, m'està ajudant a promocionar-me per Austria,un país de fred, on té una gran cuantitat de seguidors, fans de les seves bandanes.


Gracies per tot el suport,a tú, a la teva familia, a tots els que visiteu al meu blog,als que m'heu demanat enàrrecs, a les meves amigas/amics i familia.... i als mestres que he tingut i tinc. En especial al Toni.

http://protectyoursmile.blogspot.com/2011/01/aina-ministral-art-made-jewellery.html


*Una de mis mejores amigas y clientes, Maria, me esta ayudando a promocionarme por Austria, un país de frio, donde tiene una gran cantidad de seguidores, fans de sus bandanas.

Gracias por todo el soporte, a tí, a tu família, a todos los que visitais mi blog, a mis amigas/amigos y familia... y a mis maestros que he tenido i tengo. En especial a Toni.

sábado, 29 de enero de 2011

penjoi pinta

Aquest és un altre encàrrec per part de la Marieta per una perruquera que fa 50 anys, vaig estar fent-lo ahir a la tarda i encara falta acabar de polir.


El "coll" de ferro on està col.locat el penjoi a la primera foto també l'he fet jo al Montseny, al Centre d'Art la Rectoria de Sant Pere de Vilamajorm, on estic des de fa 4 mesos aprenent escultua amb ferro.
us agrada?


* Este es otro encargo de parte de Maria para una peluquera que cumple 50 años, lo estuve haciendo ayer por la tarde y aún queda acabar de pulirlo.

El "cuello" de hierro donde esta puesto el colgante (el la primera foto) también lo he hecho yo en el Montseny, en el Centro de la Rectoria de St Pere de Vilamajor donde estoy desde hace 4 meses haciendo un curso de escultura con hierro.

os gusta?

miércoles, 26 de enero de 2011

anell plata oxidada i llautó

Anell de plata oxidada i llautó, es pot combinar també amb plata polida, textures i or.


Espero que us agradi!!!!!


* Anillo de plata oxidada y latón, también se puede combinar con plata pulida, oro y texturas.

martes, 25 de enero de 2011

Queixals

Aquests penjois (i clauer) són un encàrrec de la familia de la meva amiga Mery per a la obertura de la nova clinica dentista IFA.La Maria és la creadora i manufactora de Ema Bandanes (http://protectyoursmile.blogspot.com/), us convido a triar-ne la que més us agradi per a protegir bé el vostre somriure en aquests dies de tant de fred! a mi m'encanten totes!* Este colgante y llavero con forma de muela són un encargo de parte de la familia de Mery para la nueva clinica dentista IFA.

Maria es la creadora de Ema Bandanas (http://protectyoursmile.blogspot.com/) os invito a todos a pasaros por su blog y a escoger la que más os guste para protejer bien vuestra sonrisa en estos dias de tanto frío, a mi me encantan todas!!!

lunes, 24 de enero de 2011

Granat

Granat en brut i plata.

Un dels meus penjois preferits!!!


* Granate en bruto y plata. Uno de mis colgantes favoritos!!!

jueves, 20 de enero de 2011

TRANSART-10
Us adjunto una fotografia del diari de Sant Pere de Vilamajor el dia de la inaguració del  "TRANSART 10", una exposició col.lectiva que va tenir lloc al Centre d'Art la Rectoria (on he estat vivint aquests últims 4 mesos) i que va durar des del 11 de decembre del 2010 al 8 de gener del 2011.
Vam poder gaudir d'obres d'art en diferents disciplines com ara ceràmica, escultura en petit format, gravat, dibuix, fotografia, joieria, artesania, bijuteria i pintura sobre teixit entre d'altres.

Ha sigut la meva segona exposició i ha sigut un plaer compartir aquesta experiència amb les meves companyes i amigues de La Rectoría.


* os adjunto una fotografía del diario de Sant Pere de Vilamajor el dia de la inaguración del
 "TRANSART-10", una exposición colectiva que tubo lugar en el Centro de Arte la Rectoria (donde he estado viviendo estos últimos 4 meses) y que duró desde el 11 de dicembre del 2010 al 8 de enero del 2011.

Pudimos disfrutar de obras de arte de distintas disciplinas como: cerámica, escultura en pequeño formato, grabado, dibujo, fotografía, joyeria, artesanía, bisutería, y pintura sobre tela entre otros.

Ha sido mi segunta exposición y un verdadero placer poder compartir esta experiéncia con mis compañeras de La Rectoria.

miércoles, 19 de enero de 2011

Anell de llaç

Doncs per començar us penjo una foto d un anell que vaig fer fa uns dies, és plata oxidada i or.


Espero que us agradi!!!!


* Para empezar cuelgo una foto de un anillo que hice ya hace unos días, es de plata oxidada y oro.

Espero que os guste!!!!

martes, 18 de enero de 2011

Hola!!

Avui neix el meu primer blog personal on penjare fotos de les meves primeres peces, compartire experiències, dubtes, curiositats..... i el que vingui!!!


Espero que os agradi!!


Aina


* Hoy nace mi primer blog personal donde colgaré fotos de mis primeras piezas, compartiré experiéncias, dudas, curiosidades.... y lo que venga!!

Espero que os guste!!

Aina