miércoles, 16 de mayo de 2012

"mini" exposició d'Aina joies juntament amb La Boina

El passat divendres 11 de maig vaig celebrar una petita exposició de les meves peces de joiería junt amb les samarretes de "La Boina", volía agraïr molt a tota la gent que va voler estar al meu costat, a *La Boina (i felicitats pel nou projecte que comença) i al bar-restaurant "**MeatPacking Bistro" per les facilitats i amabilitat.


Era pràcticament la meva primera experiència en aquest tipus d'event i ha sigut molt possitiva!!!!


Us deixo les poques fotos que tinc, fins la próxima!!!!!


* La Boina, és una marca exclussiva de samarretes, impreses, 100% de cotó i numerades. La seva primera col.leció s'anomena "Facutlades del ànimo" i les podeu trobar totes a la seva pàgina web.
http://www.vistolaboina.com/


** El bar és una passada!!!!! els mojitos són increibles.... 
http://www.meatpackingbistro.com/El pasado viernes 11 de mayo celebré una pequeña exposición de mis piezas de joyería junto a las camisetas de "La Boina", quería agradecer mucho a toda la gente que quiso estar a mi lado, a *La Boina (y felicidades por el nuevo proyecto que empieza) y el bar-restaurante "**MeatPacking Bistro" por las facilidades y amabilidad.


Os dejo las pocas fotos que tengo, hasta la próxima!!


* La Boina, es una marca exclusiva de camisetas, impresas, 100% de algodón ynumeradas. Su primera colección se llama "Facultades del ánimo" y se pueden encontrar todas en su página web.
http://www.vistolaboina.com/


** El bar es una pasada!!!!! tenéis que visitarlo!
http://www.meatpackingbistro.com/
On Friday 11 May I did a small exhibition of my jewelry, I wanted to thank all the people who wanted to be by my side, a *La Boina (and congratulations on that new project starts) and to "**Meat Packing Bistro" for the facilities andfriendliness.

I show you the few pictures I have, until the next!!* "La Boina" is an exclusive brand of shirtsprinted 100% cotton and numberedHis firstcol.leció called "Facultades del animo" and you can find all your website.
http://www.vistolaboina.com/

** The place is amazing!!!!!
http://www.meatpackingbistro.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario